Durata ședinței


30 - 60 minute

Cost:30 - 60 RON (1 Ron/minut)

Ședințe recomandate: 3-5 sedinte

Recomandări


masajul nu necesita îndepărtarea hainelor.

purtați un tricou de bumbac (fibră naturală).

beți un pahar de apă înainte de terapie.

Cum se realizează: stați întinși la orizontală, ca pe un pat normal, în timp ce rolele de jad încălzite se deplasează pe coloana vertebrală făcând elongația coloanei vertebrale. De asemenea, 4 role de jad vă masează picioarele pentru drenarea limfei, relaxare și detensionare musculară, inflamații, varice, oboseală.

Beneficiile patului de masaj cu jad

Calmează durerile de coloană vertebrală

Tratează afecțiunile coloanei vertebrale: sciatica, scolioza, lombosciatica, cifoza, lordoza, reumatism, spondiloza și alte probleme de acest gen.

Detoxifiere profundă: elimina toxinele din acumulările de metale grele cancerigene, alcool, nicotina, acid sulfuric, colesterol.

Dilată vasele de sânge și capilariile producând un flux mai mare de sânge oxigenat către mușchi și încheieturi. Ameliorează durerile de încheieturi.

Stimulează activitatea celulară: crește numărul de celule albe, întărirește sistemul imunitar.

Tratarează tulburările endocrine (suprarenale, reglarea menstruației, tulburări de menopauză)

Îmbunătățește circulația sangvină (hipotensiune și hipertensiune, ateroscleroza, sindromul mîinilor și picioarelor reci, dureri de picioare)

Remediu excelent împotriva insomniilor, stărilor de stres, migrenelor, amețelilor, oboselii cronice, depresiilor.

Arde calorii și ține greutatea sub control.

Despre terapia cu jad si turmalină:

Este o metodă 100% naturală cu cristale de jad și turmalină încălzite cu raze infraroșii. Terapia se adresează în special afecțiunilor coloanei, dar și umeri, mâni picioare, durerilor de cap, amețeli… afecțiuni ale ochilor, urechilor inflameții ale gîtului. În astm, bronșite, ulcer, gastrită, colite, balonari constipații hemoroizi. Boli ale prostatei, impotenta, chisturi ovariene, fibrom, infertilitate. Detoxifică, echilibrează metabolismul, întărește imunitatea.

Ce este jadul?

O rocă, o piatră, cu un luciu discret, dar lăptos, în nuanțe deosebite de verde, dar și alb, gri, galben, portocaliu și tonuri delicate de violet. Conform măsurătorilor știintifice moderne, jadul în sine conține o arie largă de elemente (silicați de minerale) precum zinc, fier, cupru, magneziu, cobalt, selenium, titan, calciu, potasiu, sodiu etc.

Ce este turmalina?

Turmalina este o piatră semipretioasă care are efecte terapeutice extraordinare, dovedite știintific.

Piatra de turmalină produce ioni negativi, purifică aerul și apa, este un sterilizator extrem de eficient si produce raze infraroșii. Ionii negativi, reduc nevroza și anxietatea, echilibreaza sistemul nervos, cresc stimulii sexuali. Se ameliorează, alergiile, sinuzitele, astmul bronșic, migrena, arsurile, durerile postoperatorii. Purifica sângele. Întăreste sitemul imunitar, echilibrează metabolismul. Are afecte împotriva radicalilor liberi, antiîmbătrinire, îmbunătățeste somnul.

Ce sunt razele infraroșii?

Cea mai cunoscută sursă de căldură cu raze infraroșii este Soarele. Razele infraroșii sunt o parte din razele soarelui. Nu există nici o deosebire între razele care vin de la soare și cele generate artificial. Medicina se folosește de infraroșii de mulți ani, în tratarea întinderilor, durerilor de articulații, infecțiilor sinusurilor, afecțiunilor ovariene. Razele infraroșii ajută în creșterea numărului de celule albe din sânge. Imunitate mai mare inseamnă sănătate.

Alte beneficii:

Datorită razelor infraroșii (analgesic, antiexudativ, antihemoragic; antiinflamator,antineuralgic, antiedematos, antiseptic; antispasmodic; vasodilator.)

Afecțiuni reumatice cronice;

Recuperare la paralizie parțială în urma unui accident cardio-vascular, slăbiciune musculară.

Contraindicatii: tuberculoza, osteoporoza gradul III si IV, sarcina, tromboflebita, ulcere varicoase pe partea dorsala a picioarelor, interventii chirurgicale pe coloana sub 1,5 ani, proteze la inima (Supape), proteze, discuri artificiale la coloana, orice boala cu transmitere prin atingere directa sau indirecta, persoane cu o greutate mai mare de 120-125 kg.

Efectuează o programare

Sunt de acord cu Termenii si conditiileNu sunt de acord cu Termenii si conditiile

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Programează-te